Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, 'Centrul 5' Comănești

 

 

Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19

 

Începând de luni, 15 februarie 2021, deschidem Centrul de vaccinare 'Centrul 5' în orașul nostru. Locația acestuia se află în incinta clădirii Centrului 5, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 7 (vis-a-vis de Tărgul Săptămânal) și este disponibil pentru categoriile de populație eligibile în Etapa a II-a.

 

Imunizarea se va face în prima etapă cu vaccinul AstraZeneca, conform deciziei Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19. Fiecare persoana va fi vaccinată în două etape, la interval de 8 săptămâni, vaccinul produs de Astra Zeneca fiind recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 ani.

Persoanele beneficiare ale campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 se pot programa utilizând oricare dintre următoarele modalități:

 

  • prin platforma vaccinare-covid.gov.ro
  • prin intermediul medicului de familie
  • prin call-center-ul DSP  021 414 44 34
  • prin contul unui aparținător (pe un cont se pot înscrie până la 10 persoane)

 

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare "Centrul 5" este de luni până duminică inclusiv, interval orar 08.00 - 20.00.

 

 

Toate informațiile referitoare la campania de vaccinare împotriva COVID-19 și la programarea pentru vaccinare pot fi vizualizate și studiate accesând link-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/