Anunț mediu pentru proiectul: ,,Dezvoltarea rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale la nivelul orașului Comănești, județul Bacău”

  

         Guvernul României         

 

 

            ORAȘUL COMĂNEȘTI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,, Dezvoltarea rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale la nivelul orașului Comănești, județul Bacău”, propus a se realiza în orașul Comănești, cartierul Lunca de Jos, Șupan, Lăloaia Stângă, Lăloaia Dreaptă, Sublăloaia, județul Bacău. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 şi la sediul primăriei Orașului Comănești, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunț mediu - C.R.A.B. S.A. Bacău

 

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACĂU S.A.Anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău, că este necesară evaluarea impactului asupra mediului și necesita evaluare adecvată, pentru investiția "Lucrări pentru punerea în siguranță a conductei de aducțiune apă brută, tronson Valea Uzului - Grigoreni, județul Bacău"

Descarcă în format PDF.